Om Annas Eko

Anna Kosmark heter jag som grundade Annas Eko i februari 2020. Jag har under åren ökat min medvetenhet angående hudvård och dess innehåll. Efter att det gått upp för mig att nästan all hudvård jag hade hemma, köpte och dessutom använde till både mig själv och mina barn innehöll långt ifrån vad jag tyckte kändes okej så tog jag saken i egna händer. Jag började så smått att tillverka min egen hudvård. Det har sedan dess blivit otaliga tvålar, krämer och salvor som alla uppskattats av såväl min närmsta familj som släkt och vänner. Under 2019 bestämde jag mig för att äntligen våga ta steget att satsa på tillverkning och försäljning på riktigt. Vägen dit har varit både krokig och kostsam men i februari 2020 kunde jag äntligen starta min egen firma och i mars var försäljningen igång.

För mig är det viktigt att produkterna är så rena och naturliga som möjligt både för vår miljö och för dig som användare. Jag använder mig endast av de finaste råvarorna och självklart ekologiskt så långt det bara går. Jag har inga onödiga tillsatser i mina produkter och jag använder så lite förpackningsmaterial som möjligt. Jag har idag en småskalig produktion och ett mindre sortiment men jag arbetar kontinuerligt med att ta fram nya produkter. Jag följer EUs lagar och regler gällande produktsäkerhet, tillverkning och försäljning. Jag har i dagsläget en växande skara återförsäljare, runt om i landet, både fysiska butiker samt webbshoppar.

Jag har tidigare främst arbetat med försäljning genom mina fantastiska återförsäljare men nu har jag tagit ytterligare ett steg framåt och välkomnar er nu till min webbshop. Hoppas ni ska tycka om och uppskatta mina produkter.