VÅREN ÄR HÄR! Lagret påfyllt

Våren är här och vi har fyllt lagret med schampo & balsamkakor igen. Vi hälsar alla kunder nya som gamla välkomna att handla. Vi öppnar även upp för återförsäljare igen. För mer info skicka ett mail till info@annaseko.com

Till schampo & balsam
1 of 5

Vårt sortiment

Annas Eko erbjuder ett helt eget sortiment med fokus på kroppstvålar, schampo- och balsamkakor för den medvetna människan som vill ha rena produkter. Vi jobbar hela tiden på att utöka vårt sortiment med fler hållbara och genomtänkta produkter från mindre företag runt om i Sverige också. Det viktiga för oss är att måna om det naturliga, tänka hållbart och att använda ekologiska ingredienser så långt det är möjligt.

Några av våra varumärken

Jaijas design

Jaijas design

Jaijas design tillverkar hållbara och miljövänliga ljus av sojavax som är en förnyelsebar... 

Järna Tvåleri

Järna Tvåleri

Järna Tvåleri ägs och drivs av Veronica Oja utanför Järna. Här tillverkar... 

Huden - kroppens största organ!

Huden är kroppens största organ och den största delen av allting vi applicerar och smörjer på vår hud kommer att gå rakt in i kroppen och alla celler. Kroppen kan ta upp näring, ämnen och annat både nyttigt och skadligt både genom bland annat tarmar, lungor, slemhinnor och huden. Så jo visst är det viktigt med vad man smörjer och applicerar på sig själv! Här hos Annas Eko erbjuder vi naturliga, ekologiska och handgjorda produkter för dina vardagliga hud- och hårvårdsrutiner. Förutom detta även giftfria produkter för hem och hushåll.

Produkterna tillverkas av de finaste råvarorna utan syntetiska konserveringsmedel eller onödiga tillsatser. Svenskodlat, naturligt och ekologiskt så långt det bara är möjligt.

  • Minimerad, hållbar innehållslista

    Alla produkter tillverkas av de finaste råvarorna jag kan hitta. De innehåller inga syntetiska konserveringsmedel eller onödiga tillsatser. Självklart använder jag mig av endast ekologiska råvaror så långt det bara är möjligt.

  • Om produktionen

    Alla produkter är handgjorda av mig Anna i Västerås. Produkterna följer EU's lagar och regler gällande produktsäkerhet, tillverkning, registrering och försäljning

  • Genomtänkt förpackning

    För att värna om miljön och minska på kemikalierna har jag valt att minimera förpackningsmaterialet och välja förpackningar med omsorg. Jag har därför valt bort all plast och paketerar i stället i glas, papper eller metall och använder inte mer material än nödvändigt.

Kontakta oss