Integritetspolicy

Integritetspolicy

1. För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla vissa personuppgifter/data om dig eller ditt besök på vår webbplats. Annas Eko samlar endast in personuppgifter för ändamål som har stöd i gällande dataskyddsförordning.

Exempel på dessa ändamål är att bli kund hos Annas Eko, köp av produkt och tjänst, hantering av kundserviceärenden samt orderhantering.

 

2. Personuppgifter
Annas Eko behandlar alltid personuppgifter med stor respekt för den personliga integriteten. Nedan följer vilka personuppgifter vi samlar in samt syftet med dessa

Namn och adressuppgifter: Används vid orderhantering och frakt
Avvikande leveransadress: Används vid order och frakt
E-postadress: Används vid kontakt eller för att skicka faktura/påminnelsefaktura.
Telefonnummer: Används vid kontakt samt sms-avisering

I samband med beställning godkänner du att vi använder och lagrar dina uppgifter i våra system. Dessa kommer endast användas för att ge dig bästa möjliga service gällande din order.

3. Tillgång till personuppgifter
Endast de som behöver tillgång personuppgifterna för att kunna utföra avtalad tjänst har behörighet att komma åt och hantera dessa. Exempelvis fraktbolaget som din order skickas med.

När ni besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlas de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress.

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll. Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis så som om besökaren besökt den andra webbplatsen.

4. För användare som registrerar sig på vår webbplats sparar vi även de uppgifter som de anger i sin kundprofil. Alla användare kan se och ändra eller radera sina personuppgifter när som helst, men man kan dock inte ändra sitt användarnamn. Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna info. Kundmail lagras endast så länge de behövs, dock max tre år.

5. Du som kund hos Annas Eko eller är registrerad hos oss av någon anledning har rättigheter som är viktiga att känna till.

Du har rätt att ta del av den information vi har om dig. Du har rätt att få den information som står om dig rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt. Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta gäller dock ej eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsskäl. Du har rätt att lämna klagomål om du anser att vi inte behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning

6. Intrång gällande personuppgifter anmäls, i de fall som innebär risk för den enskildes rättigheter och friheter föreligger, till datainspektionen inom 72 timmar. Vi anmäler även till den som förlorat sin information enligt de regler som dataskyddslagen föreskriver. Dataintrång polisanmäles.

7. Denna policy kan komma att uppdateras och den aktuella policyn finns alltid tillgänglig på webbsidan.

8. Om du har några frågor kring detta, hur vi använder din information eller dina rättigheter, var god kontakta oss via mail.

Annas EKO
Tenngatan
72336 Västerås
Sverige

Mail: info@annaseko.com
Tel: 0733747457
Org: Nr 801130-6902